Boek nu!
06 419 324 64 En flag
behandelbed

 Behandelingen

CitySpa werkt aan huidverbetering op een natuurlijke manier. Bij alle behandelingen worden uitsluitend natuurlijke producten van het topmerk Dermalogica gebruikt.
De behandelingenen en de producten zijn op elkaar afgestemd waardoor de werking wordt versterkt. Je voelt de werking direct tijdens de behandeling; je ruikt de heerlijke geuren van de natuurlijke ingrediënten en je huid knapt er zichtbaar van op.

Zowel voor huid verzorging als huidverbetering kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u de behandeling die het beste bij uw huid past. Bij elke behandeling wordt uw huid goed gereinigd zodat alle meeëters en milia’s zijn verdwenen en uw huid weer straalt. Na de reiniging krijgt u een heerlijke massage. Dit zorgt ook voor een goede circulatie van de huid zodat de huid zijn afvalstoffen afvoert en weer herstelt.Als afsluiting een masker dat op uw huidtype is afgestemd. Tijdens de behandeling kunnen we wratjes en vaatjes verwijderen. De skinscrubber gebruiken die de huid met ultrasoud diep reinigd.

Ledlicht toepassen. Rood voor regeneratie. Geel tegen ontstekingen en blauw om de huid te kalmeren.
De Caci huidlift met microcurrent toepassen.Verstevigd de spieren. Alginaat masker gebruiken bij een extreem gevoelige huid. Voor deze toepassingen wordt wel een extra bedrag berekend.

Reserveren

  • MM slash DD slash JJJJ