Boek nu!
06 419 324 64 En flag
Permanente ontharing

Permanente ontharing

Ultra VPL staat voor Variable Pulsed Light: dit is de nieuwste techniek op het gebied van permanente ontharing. VPL heeft als voordeel dat het licht heel gedoseerd de huid in gaat zodat er geen oververhitting van de huid ontstaat. Dit maakt de behandeling vrijwel pijnloos.

Als consument is het moeilijk te beoordelen welk systeem nu het beste is. Tegenwoordig zijn er veel systemen op de markt die niet aan de juiste kwaliteit voldoen en die dus ook niet het verwachte resultaat geven. De behandelprijzen zijn vaak heel laag, maar uiteindelijk is het dan toch nog duur, omdat de haren niet of maar gedeeltelijk weg zijn, of er zijn talloze behandelingen nodig tot het gewenste effect is bereikt.

Als vakvrouw heb ik alles zorgvuldig bestudeerd en sta ik voor kwaliteit. Daarom heb ik zeer bewust voor Ultra VPL gekozen: de resultaten met Ultra VPL zijn bijzonder goed, het apparaat is heel veilig en de behandeling is vrijwel pijnloos. De ultra VPL kan de huidtypen 1 tot en met 5 behandelen: van zeer licht tot donker.
De haren moeten wel pigment bevatten dus lichtblond is ook geschikt, witte en grijze haren zijn niet geschikt. (Met IPL en laser zijn alleen de lichte huid- en haartypen te behandelen).
Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig. Als u voor de eerste keer een afspraak maakt krijgt u eerst een intake gesprek. Hier wordt u geïnformeerd over de behandeling en doen we een proefflits.

Prijzen

€ 45,00

Bovenlip

€ 60,00

Lip en kin

€ 75,00

Bikinilijn klein

€ 90,00

Bikinilijn medium

€ 125,00

Bikinilijn groot

€ 75,00

Oksels

€ 245,00

Onderbenen

€ 395,00

Hele benen incl. bikinilijn

Reserveren

  • MM slash DD slash JJJJ