Boek nu!
06 419 324 64 En flag
lipomassage

Cellulite behandeling

Ondanks lichaamsbeweging en diëten is het lichaam op somminge plaatsen niet in de gewenste vorm. Lipomassage biedt de oplossing voor plaatselijke etophoping, cellulitis, vochtophoping en huidverslapping door hormoonveranderingen, bijvoorbeeld na de zwangerschap of door het ouder worden. Met lipomassage krijgt u het gewenste silhouet.

Een duurzame oplossing zonder diëten of chirurgische ingrepen.

LPG endermologie is een methode die al 20 jaar wordt ingezet voor het behandelen van cellulite en het afbreken van vet. Sinds 2 jaar is deze methode verfijnd en wordt nu ‘lipomassage’ genoemd. Het verschil met endermologie is dat we nu ook kunnen verstevigen en vormgeven, doordat de rollers van het apparaat op verschillende manieren draaien. Lipomassage is de nieuwste techniek van LPG systems.

Hoe werkt het?

Vet afbreken en cellulitebehandeling: Rol-inn methode

– In vorm brengen: Roll-out methode
– Verstevigen: Roll-up methode

De behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen en bieden oplossingen voor elk specifiek probleem.

Resultaat

Na gemiddeld 6 behandingen wordt de huid gladder steviger en verliest u vet op de plaatsen waar u het wilt. Gemiddeld zijn 10 tot 15 behandelingen nodig, afhankelijk van de conditie van uw huid.

Mannen/vrouwen

Een mannenlichaam ontwikkelt zich anders dan dat van een vrouw, bijvoorbeeld het vet wordt bij beiden anders opgeslagen. Hierdoor hebben mannen en vrouwen te maken met verschillende, specifieke problemen. Lipomassage kan echter op maat worden ingezet voor alle specifieke problemen, zoals: lokaal vet, cellulitis, sinaasappelhuid, vetkussentjes, opgezette enkels of knieën, billen, heupen, armen, buik, rug, bizonbult en onderkin en de lovehandels bij mannen.

Afslanken met de roll-inn methode

Vet kan lokaal worden afgebroken, precies op die plaatsen waar u dat wilt. Het vrijmaken van vetcellen, lipolyse genoemd, wordt gestimuleerd door de draaiende rollen van de Roll’in methode, die de huidplooi in de diepte aanpakt.

Verstevigen met de roll-out methode

De huid wordt mooier, steviger en soepeler gemaakt. De huid krijgt weer meer elasticiteit en maakt meer collageen aan door stimulering van de fibroblasten die met verouderen minder collageen produceren. Met de draaiende rollen van de Roll’out methode wordt je huid snel weer strakker.

Shapen en vormen met de roll-up methode

Naast afslanken wilt u natuurlijk uw vormen en silhouet in de juiste proporties hebben. De Roll’up methode stroomlijnt de welvingen van uw lichaam en pakt sinaasappelhuid aan. Met lipomassage kunnen alle stadia van cellulite behandeld worden.

Prijzen

€ 65,00

Per behandeling

€ 595,00

10 behandelingen

€ 795,00

15 behandelingen

€ 35,00

Pakje

€ 600,00

Jaarkaart

Reserveren

  • MM slash DD slash JJJJ