Boek nu!
06 419 324 64 En flag
huidproblemen

Huidproblemen

City Spa werkt aan huidverbetering op een natuurlijke manier, zonder ingrijpende medische methoden. De huid heeft een natuurlijk herstellend vermogen. In combinatie met gespecialiseerde apparatuur kunnen we de celactiviteit van de huid herstellen en de spieren verstevigen.

Behandeling van huidproblemen

Huidproblemen kunnen aanzienlijk worden verminderd of helemaal verdwijnen met de specialistische huidverbeteringsbehandelingen. CitySpa werkt met de volgende behandelmethoden:

Vitapeel Microdermabrasie (135,00 | Kuur 500,00)

De Vitapeel behandeling is geschikt voor allerlei huidproblemen zoals rimpels in het gezicht, lijntjes op de bovenlip, fronsrimpels, kraaienpootjes, pigmentvlekken en rest acné. Een mechanische peeling die wordt uitgevoerd door een apparaat dat onder hoge druk aluminiumkorreltjes blaast. De huid wordt gepeeld en geactiveerd, waarmee rimpeltjes, pigmentvlekken e.d. verzachten of verdwijnen. Het is een pijnloze behandeling die de huid niet irriteert, dus u bent op dezelfde dag toonbaar.

ULTRA VPL (vanaf 45,00)

Ultra VPL wordt gebruikt voor fotofacials. Dit is de nieuwste techniek voor huidverjoning en huidverbetering. Ultra VPL is geschikt voor het verwijderen van couperose, huidverjonging, en voor het behandelen van acné, pigmentvlekken en adertjes op de benen.
Greenpeel (85,00 | Kuur 225,00)

Greenpeel is een behandeling tegen actieve acné. De acnéhuid is sterk verhoornd en vormt veel talg. Dat leidt uiteindelijk tot ontstekingen. Door een GREENPEEL wordt de hoornhuid verdund en wordt de bacterievorming tegengegaan. Na gemiddeld drie behandelingen is de huid vrij van acné.

Reserveren

  • MM slash DD slash JJJJ
huidproblemen